Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Hilde’s Hairteam, uw dames-, heren- en kinderkapsalon in Merksem

Ik, Hilde Nys, sta samen met mijn medewerkers van Hilde’s Hairteam steeds voor u klaar voor een nieuwe coupe en advies over de verzorging van uw haar. U vindt mijn kapperszaak aan de Maantjessteenweg 156 (naast broodjeszaak ‘t Hof van Eten) in Merksem (Antwerpen).

 

Bij mij en mijn gedreven team kan echt iedereen terecht: dames, heren en kinderen. We geven u graag advies over welke snit het best bij u past, maar natuurlijk ook over een mogelijke kleuring en wat voor effect dat heeft. We vertellen u ook met liefde en plezier over ons aanbod aan haarverzorgingsproducten, hairsprays en mousses van het Italiaanse merk Vitality’s.

 

Een van de specialiteiten van Hilde’s Hairteam is het kleuren van haar en dan vooral met biologische kleurmiddelen. Een natuurlijke kleuring of biokleuring heeft de juiste pigmenten al in het product, zodat de kleur veel beter hecht en dekt. En minstens zo belangrijk, uw haar raakt met deze kleurmiddelen niet beschadigd door bv. ammoniak, dat in veel haarverf zit. U kunt bij mij terecht voor een volledige haarkleuring en gedeeltelijke kleuringen zoals een balayage of coupe soleil.

 

Bel naar 0476 29 34 00 of 03 645 98 70 en maak een afspraak bij Hilde’s Hairteam!